Новини
Тестване на ИСУН 2020

Тестване на ИСУН 2020

Във връзка с множеството коментари по време на общественото обсъждане на процедура „Подобряване на производствения капацитет на МСП“ относно надеждността на електронната система ИСУН чрез която ще става подаването на проектните предложения  Управляващият орган на ОП „Иновации и конкурентоспособност“ съвместно с дирекция „Системи за управление на средствата от ЕС“ в Администрацията на Министерски съвет стартира тестване на системата.
Всички потенциални бенефициенти могат  да се запознаят и да изпробват тестовата версия на системата на адрес: https://testeumis2020.government.bg/ .
Коментари, мнения и препоръки по техническите функционалности на системата могат да се изпращат на следния имейл адрес: support2020@government.bg.
През изминалата седмица екипът на Фименко вече анализира ползите и негативите от въвеждането на изцяло електронно кандидатстване и обявения тестови период е добра стъпка в посока гарантиране на надеждността на системата на етап кандидатстване.
Мнението на консултантите ни относно електронното кандидатстване може да прочетете тук: http://www.fimenco.com/c/novini/predimstva-na-elektronnoto-kandidatstvane/?eyear=2015 .


07.05.2015
назад